Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен излезе на сцената, за да свири

...
Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен излезе на сцената, за да свири
Коментари Харесай

Антъни Блинкен пя и свири на китара в бар Киев

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен излезе на сцената, с цел да свири с украинска група в бар във вторник вечерта по време на изненадващо пътешестване до Киев, предизвиквайки смесени реакции в обществените медии.

Преди да извърши интерпретация на „ Rockin' in the Free World “ на Нийл Йънг с киевската пънк група " 19.99 ", Блинкен сподели на публиката си, че Съединени американски щати ще продължат да поддържат Украйна в нейната борба против Русия в продължаващата война.

Antony Blinken plays guitar in basement bar on trip to Kyiv
— BBC News (World) (@BBCWorld)
„ Съединените щати са с вас. Голяма част от света е с вас. И те се борят освен за свободна Украйна, само че и за свободния свят. И свободният свят също е с вас “ , сподели Блинкен.

Кадри от осъществяването на Блинкен бяха необятно публикувани в обществените медии, като потребителите бяха разграничени по отношение на пътуването му до музикалния бар в центъра на Киев, който също служи като боен бункер. Руските сили напредват в региона на Харков в Украйна, до момента в който неотдавна утвърдената помощ от Съединени американски щати се процежда в раздраната от война страна.

Tonight at Barman at Dictat in Kyiv, saw firsthand that the spirit of Ukraine remains unbreakable.
— Vedant Patel (@StateDeputySpox)
„ Ако ще се забавлявате в Киев, до момента в който хиляди цивилни бягат от Харков и украинската армия търпи загуби, породени частично от закъсненията на помощта от Съединени американски щати, по-добре в този момент съществено да се изправите срещу #Украйна. В противоположен случай това ще бъде доста, доста зле “, написа Джесика Берлин, задграничен старши помощник в Центъра за разбор на европейската политика, в X.

Някои консуматори на обществените медии опазиха хода на Блинкен да изнесе концерт в Киев, до момента в който други споделиха, че може да наподобява като " ням ".

„ Той стартира, като призна, че осъзнава актуалните компликации, пред които са изправени бойците и страната, заради което избра да извърши тази съответна ария. Тя служи както като протестна ария, по този начин и като политическо изказване “ , разяснява един консуматор на X.

„ С цялото ми почитание, само че наподобява като насмешка с украинците, до момента в който руснаците ни унищожават, американците ни не разрешават да използваме оръжия “, добави различен консуматор на X.

Руските сили започнаха нова офанзива покрай Харков миналата седмица, хвърляйки управляеми въздушни бомби и принуждавайки жителите да бягат.

Antony Blinken’s Surprising Performance: Rocking Out at a Kyiv Basement Bar via
— leakXtra (@LeakXtra)
Генерал-лейтенант Кирило Буданов, ръководител на военното разузнаване на Украйна, сподели пред New York Times във вторник, че обстановката в региона на Харков " се движи към сериозна " всеки час.

„ Ситуацията е на ръба “ , сподели Буданов пред изданието от бункер в Харков, като сподели, че счита, че Москва има намерение да намали запасите на Украйна от бойци.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР